שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
Biotechnology of tomato volatiles for flavor improvement
Back to search
Previous item
Next item
Principal Investigator :
לוינסון, אפרים
;
.
Principal Investigator :
Pichersky, Eran
Partner :
Other researchers :
Gepstein, Shimon
Year:
2001
Project number :
IS-2709-96
Link :
Biotechnology of tomato volatiles for flavor improvement
Research Foundation:
BARD
Domain :
ביוטכנולוגיה
;
.
The findings in this report are experimental results and do not in any way constitute recommendations
Related Files :
Link to fileF;
Notes:
Editors' remarks:
biotechnology
Flavor
Solanum lycopersicum
taste
tomato
Volatiles
עוד תגיות
תוכן קשור
More details
ID:
40797
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
22/05/2019 11:36
You may also be interested in
Isolation of genes and characterization of key enzymes in the production of terpenoid flavor and aroma compounds in citrus
דוח מחקר
Learn more
IMPROVING TOMATO FLAVOR BY ORGANIC ACID ACCUMULATION
דוח מחקר
Learn more
Tomato Aroma: Biochemistry and Biotechnology
פרסום מדעי
Learn more
Enrichment of tomato flavor by diversion of the early plastidial terpenoid pathway
פרסום מדעי
Learn more
Biotechnology approaches to enhance phosphorus acquisition of tomato plants
דוח מחקר
Learn more
The effect of the ratio of total soluble solids to sourness on the taste of tomato juice
מסמך מורשת
Learn more
Research report
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
Biotechnology of tomato volatiles for flavor improvement
Pichersky, Eran
Gepstein, Shimon
IS-2709-96
The findings in this report are experimental results and do not in any way constitute recommendations
Research report
You may also be interested in