נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
Pectin cross-linking dynamics and wall softening during fruit ripening
Back to search
Previous item
Next item
Principal Investigator :
לרס, אמנון
;
.
Principal Investigator :
Carpita, Nicholas C.
Partner :
בן-אריה, רות
;
.
Other researchers :
Year:
2002
Project number :
US-2960-97
Link :
Pectin cross-linking dynamics and wall softening during fruit ripening
Research Foundation:
BARD
Domain :
Postharvest
;
.
Storage
;
.
The findings in this report are experimental results and do not in any way constitute recommendations
Related Files :
Link to fileF;
Notes:
Editors' remarks:
Apple
food storage
Fruits
Malus sylvestris
peach
pectin
postharvest physiology
Prunus persica
ripening
עוד תגיות
תוכן קשור
More details
ID:
40825
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
22/05/2019 12:22
You may also be interested in
Cell wall enzymes and cell wall changes in 'Flavortop' nectarines: mRNA abundance, enzyme activity, and changes in pectiand neutral polymers during ripening and in woolly fruit
פרסום מדעי
Learn more
Study of pectin esterase and changes in pectin methylation during normal and abnormal peach ripening
פרסום מדעי
Learn more
The role of ethylene in nectarine ripening following storage
פרסום מדעי
Learn more
The Effect of Calcium in Fruit Cell Wall and Plasmalemma during Storage and Ripening
דוח מחקר
Learn more
Woolliness in peaches and nectarines
דוח מחקר
Learn more
Pectic changes occurring in elberta peaches suffering from woolly breakdown
פרסום מדעי
Learn more
Research report
Pectin cross-linking dynamics and wall softening during fruit ripening
Carpita, Nicholas C.
US-2960-97
The findings in this report are experimental results and do not in any way constitute recommendations
Research report
You may also be interested in