נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
היבטים מולקולאריים בתהליך יצירת הצבע בתפוחי "דלישס אדום"
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
2007
מקור הפרסום :
הפקולטה לחקלאות
מחברים :
בן-יהודה, גלעד
;
.
כרך :
מחברים נוספים:
מנחים :
וייס, דוד
;
.
מעמוד:
0
עד עמוד:
0
(
סהכ עמודים:
1
)
קישור לפרסום :
היבטים מולקולאריים בתהליך יצירת הצבע בתפוחי "דלישס אדום"
תקציר:
בהדרכת פרופ' דוד וייס
הערות:
הגישה לטקסט מלא – למשתמש מורשה בלבד
דלישס אדום
צבע (בוטניקה)
תפוח
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה עצם דיגיטלי :
מס' מאמר:
0
שיוך:
מאגר מידע:
סוג חומר:
דיסרטציה
;
.
שפה:
עברית
הערות לעורכים:
מזהה:
40832
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
22/05/2019 12:39
אולי יעניין אותך גם
טיפולי אוקסין להפחתת היסדקויות ושיפור צבע בתפוח 'קריפס-פינק'
פרסום מקצועי
קראו עוד
ברור מכלואי רימון בעלי רגישות נמוכה לעקת חום ואור בערבה דרומית
דוח מחקר
קראו עוד
השראת עמידות בפירות מנגו אדומים מזן ׳שלי׳ כנגד רקבונות וצינה באחסון
פרסום מקצועי
קראו עוד
השראת צבע אדום בקליפת המנגו והגברת עמידות הפרי לרקבונות אחסון
פרסום מקצועי
קראו עוד
שימור הצבע האדום בפרי ליצ'י קטוף
מסמך מורשת
קראו עוד
השפעת טמפרטורת אחסון וטיפולי ג'יברלין ומעכב אתילן 1-MCP על שמירת הצבע הירוק בפומלית במהלך האחסון
פרסום מקצועי
קראו עוד
פרסום מדעי
היבטים מולקולאריים בתהליך יצירת הצבע בתפוחי "דלישס אדום"
בהדרכת פרופ' דוד וייס
פרסום מדעי
בהדרכת פרופ' דוד וייס
אולי יעניין אותך גם