גדעון רגולסקי, דפנה אוני, גדעון וינטרס מרכז מדע ים המלח והערבה, אפרת שפר -המכון למדעי הצמח בפקולטה לחקלאות, מזון וסביבה, האוניברסיטה העברית בירושלים, דניס אוטינו - המחלקה לביולוגיה, אוניברסיטת ג'אראמוגי למדע וטכנולוגיה (בונדו, קניה), כריסטינה בוגנר - ידול אקולוגי, BayCEER, אוניברסיטת ביירוית (ביירוית, גרמניה), , אינדירה פאודל ותמיר קליין - המחלקה למדעי הצמח והסביבה, מכון ויצמן למדע
גדעון רגולסקי, דפנה אוני, גדעון וינטרס מרכז מדע ים המלח והערבה, אפרת שפר -המכון למדעי הצמח בפקולטה לחקלאות, מזון וסביבה, האוניברסיטה העברית בירושלים, דניס אוטינו - המחלקה לביולוגיה, אוניברסיטת ג'אראמוגי למדע וטכנולוגיה (בונדו, קניה), כריסטינה בוגנר - ידול אקולוגי, BayCEER, אוניברסיטת ביירוית (ביירוית, גרמניה), , אינדירה פאודל ותמיר קליין - המחלקה למדעי הצמח והסביבה, מכון ויצמן למדע