נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
Production, regulation and mode of action of ethylene in fruit ripening, senescence, and decay
Back to search
Previous item
Next item
Principal Investigator :
חלוץ, עדו
;
.
Principal Investigator :
Partner :
פוקס, יורם
;
.
Other researchers :
Anderson, J. D.
Year:
1984
Project number :
I-61-79
Link :
Production, regulation and mode of action of ethylene in fruit ripening, senescence, and decay
Research Foundation:
BARD
Domain :
Postharvest
;
.
Storage
;
.
The findings in this report are experimental results and do not in any way constitute recommendations
Related Files :
Link to fileF;
Notes:
Editors' remarks:
Decay
ethylene
food storage
Fruits
fungi
plant rots
postharvest injuries
postharvest physiology
ripening
senescence
עוד תגיות
תוכן קשור
More details
ID:
41513
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
20/06/2019 15:20
You may also be interested in
1-MCP in post-harvest: Physiological mechanisms of action and applications
פרסום מדעי
Learn more
The role of calcium in fruit ripening and in alleviating post-harvest physiological disorders
דוח מחקר
Learn more
Interactions between ethylene and other growth regulators in aging tissues
דוח מחקר
Learn more
Ethylene inducing protein - biochemistry and mode of action in plants
דוח מחקר
Learn more
Control of ethylene biosynthesis and action to retard the senescence of harvested vegetables
דוח מחקר
Learn more
Control of lipid oxidation to retard senescence of plant tissue
דוח מחקר
Learn more
Research report
Production, regulation and mode of action of ethylene in fruit ripening, senescence, and decay
Anderson, J. D.
I-61-79
The findings in this report are experimental results and do not in any way constitute recommendations
Research report
You may also be interested in