נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
Mechanisms and prevention of lipid oxidation in muscle foods
Back to search
Previous item
Next item
Principal Investigator :
קנר, יוסף
;
.
Principal Investigator :
Partner :
Other researchers :
Hultin, Herbert O.
Year:
1986
Project number :
I-258-81
Link :
Mechanisms and prevention of lipid oxidation in muscle foods
Research Foundation:
BARD
Domain :
Food Products
;
.
The findings in this report are experimental results and do not in any way constitute recommendations
Related Files :
Link to fileF;
Notes:
Editors' remarks:
fish
food technology
Lipid oxidation
lipid peroxidation
Muscles
oxidation
poultry
עוד תגיות
תוכן קשור
More details
ID:
41726
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
24/06/2019 12:06
You may also be interested in
Lipid Deterioration Initiated by Phagocytic Cells in Muscle Foods: β-Carotene Destruction by a Myeloperoxidase-Hydrogen Peroxide-Halide System
פרסום מדעי
Learn more
Lipid Peroxidation in a Stomach Medium Is Affected by Dietary Oils (Olive/Fish) and Antioxidants: The Mediterranean versus Western Diet
פרסום מדעי
Learn more
Oxymyoglobin oxidation and membranal lipid peroxidation initiated by iron redox cycle
פרסום מדעי
Learn more
Oxymyoglobin oxidation and membrane lipid peroxidation initiated by iron redox cycle: Prevention of oxidation by enzymic and nonenzymic antioxidants
פרסום מדעי
Learn more
Metals and O2 in initiation and prevention of lipid oxidation in muscle tissue
דוח מחקר
Learn more
Control of lipid oxidation to retard senescence of plant tissue
דוח מחקר
Learn more
Research report
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
Mechanisms and prevention of lipid oxidation in muscle foods
Hultin, Herbert O.
I-258-81
The findings in this report are experimental results and do not in any way constitute recommendations
Research report
You may also be interested in