נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
Factors influencing the quality characteristics of frozen and dehydrated fruits and vegetables
Back to search
Previous item
Next item
Principal Investigator :
Principal Investigator :
Reid, D. S.
Partner :
בן-שלום, נח
;
.
לוי, אהרון
;
.
Other researchers :
Luh, B.
Year:
1987
Project number :
US-452-81
Link :
Factors influencing the quality characteristics of frozen and dehydrated fruits and vegetables
Research Foundation:
BARD
Domain :
Food Products
;
.
The findings in this report are experimental results and do not in any way constitute recommendations
Related Files :
Link to fileF;
Notes:
Editors' remarks:
dehydration
food preservation
food quality
food technology
Frozen Foods
Fruits
vegetables
עוד תגיות
תוכן קשור
More details
ID:
41772
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
24/06/2019 14:36
You may also be interested in
Molecular Studies of Postharvest Leaf and Flower Abscission
דוח מחקר
Learn more
The Effect of Calcium in Fruit Cell Wall and Plasmalemma during Storage and Ripening
דוח מחקר
Learn more
Kinetics of oxidation of dehydrated food at low oxygen, and development of accelerated tests
דוח מחקר
Learn more
Mechanisms and prevention of lipid oxidation in muscle foods
דוח מחקר
Learn more
Biopreservation of modified-atmosphere packaged fresh and processed meat
דוח מחקר
Learn more
Frozen citrus concentrates and citrus powder
פרסום מדעי
Learn more
Research report
Factors influencing the quality characteristics of frozen and dehydrated fruits and vegetables
Reid, D. S.
Luh, B.
US-452-81
The findings in this report are experimental results and do not in any way constitute recommendations
Research report
You may also be interested in