נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
Detection and control of Campylobacter jejuni in poultry and red meats
Back to search
Previous item
Next item
Principal Investigator :
Principal Investigator :
Stern, Norman J.
Partner :
יובן, בנימין
;
.
Other researchers :
Year:
1987
Project number :
US-539-82
Link :
Detection and control of Campylobacter jejuni in poultry and red meats
Research Foundation:
BARD
Domain :
Food Products
;
.
The findings in this report are experimental results and do not in any way constitute recommendations
Related Files :
Link to fileF;
Notes:
Editors' remarks:
animal diseases
bacteria
campylobacter jejuni
food microbiology
food safety
meat
poultry
עוד תגיות
תוכן קשור
More details
ID:
41855
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
25/06/2019 10:12
You may also be interested in
Effect of ascorbic, isoascorbic and dehydroascorbic acids on the growth and survival of Campylobacter jejuni
פרסום מדעי
Learn more
Effect of free‐radical and oxygen scavengers on photochemically generated oxygen toxicity and on the aerotolerance of Campylobacter jejuni
פרסום מדעי
Learn more
Post-mortem quality changes of the freshwater prawn Macrobrachium rosenbergii
דוח מחקר
Learn more
Development of lactic cultures to produce fermented mutton and poultry (turkey) sausages
דוח מחקר
Learn more
Biopreservation of modified-atmosphere packaged fresh and processed meat
דוח מחקר
Learn more
Campylobacter bacteria in poultry meat products
מסמך מורשת
Learn more
Research report
Detection and control of Campylobacter jejuni in poultry and red meats
Stern, Norman J.
US-539-82
The findings in this report are experimental results and do not in any way constitute recommendations
Research report
You may also be interested in