נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
השפעת מידת ההבשלה על טיב הפרי באגוזי-אדמה
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1969
סהכ עמודים:
3
מקור הפרסום :
השדה
מחבר :
הרצוק, אברהם
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
האגף לגידולי שדה וגן. המחלקה לצמחי תעשייה
סוג מסמך:
פרסום מקצועי
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
כרך מט, עמ' 481-479
הערות לעורכים:
אגוזי אדמה (בטנים)
הבשלה
וירג'יניה (אגוזי אדמה)
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
41896
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 17:01
תאריך יצירה:
26/06/2019 08:20
אולי יעניין אותך גם
חקר התפתחות הפרי וחומרי התשמורת באגוזי אדמה Arachis Hyopgaea L
פרסום מדעי
קראו עוד
רווחי זריעה באגוזי-אדמה
מסמך מורשת
קראו עוד
דישון בתכשירי ברזל בשדות אגוזי-אדמה
מסמך מורשת
קראו עוד
עומד צמחים ויבולים באגוזי-אדמה קונגו: ניסוי בחוות הבשור
מסמך מורשת
קראו עוד
דישון עלוותי באגוזי-אדמה בתקופת מילוי התרמילים
מסמך מורשת
קראו עוד
השפעתם של חומרי צמיחה שונים על הגידול של אגוזי-אדמה
מסמך מורשת
קראו עוד
מסמך מורשת
השפעת מידת ההבשלה על טיב הפרי באגוזי-אדמה
כרך מט, עמ' 481-479
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם