נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
השפעת הרכב תערובת המזונות המרוכזים על התפטמותם של בני-בקר
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1968
סהכ עמודים:
3
מקור הפרסום :
השדה
מחבר :
הולצר, צבי
;
.
לוי, דוד (נווה יער)
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
המחלקה לבקר
סוג מסמך:
פרסום מקצועי
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
כרך מח, עמ' 488-486
הערות לעורכים:
בקר
בקר לבשר
הזנת בעלי חיים
מספוא ומזון לבעלי חיים
פרות (בעלי חיים)
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
42244
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 17:01
תאריך יצירה:
08/07/2019 14:05
אולי יעניין אותך גם
השפעת מוננסין על הגדילה וההתפטמות של עגלים ועל תהליכי התסיסה בכרס
מסמך מורשת
קראו עוד
שילוב דוחן ענק במנת פיטום של עגלים
מסמך מורשת
קראו עוד
השפעת ההשתלה של רלגרו (זרנול) על הביצועים של עגלים תמימים במפטמה
פרסום מקצועי
קראו עוד
השוואת יעילות הייצור ואיכות הטבחה של עגלים פריזיים המואבסים בליל לעומת כאלה המואבסים תערובת פיטום וקש
פרסום מקצועי
קראו עוד
פיטום עגלות בנות שרולה
פרסום מקצועי
קראו עוד
השפעת עונת השנה על קצב הגדילה של עגלים במפטמה
פרסום מקצועי
קראו עוד
מסמך מורשת
השפעת הרכב תערובת המזונות המרוכזים על התפטמותם של בני-בקר
כרך מח, עמ' 488-486
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם