נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
Control of ethylene biosynthesis and action to retard the senescence of harvested vegetables
Back to search
Previous item
Next item
Principal Investigator :
אהרוני, נחמיה
;
.
Principal Investigator :
Partner :
Other researchers :
Yang, Shang Fa
Year:
1990
Project number :
I-773-84
Link :
Control of ethylene biosynthesis and action to retard the senescence of harvested vegetables
Research Foundation:
BARD
Domain :
Storage
;
.
The findings in this report are experimental results and do not in any way constitute recommendations
Related Files :
Link to fileF;
Notes:
Editors' remarks:
biosynthesis
ethylene
food storage
plant hormones
postharvest physiology
postharvest treatment
senescence
vegetables
עוד תגיות
תוכן קשור
More details
ID:
42609
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
21/07/2019 12:26
You may also be interested in
Study of the basis for inducing endogenous ethylene synthesis by the ethylene action inhibitor MCP-1 [summary]
דוח מחקר
Learn more
Effect of the ethylene action inhibitor 1-methylcyclopropene on parsley leaf senescence and ethylene biosynthesis
פרסום מדעי
Learn more
Production, regulation and mode of action of ethylene in fruit ripening, senescence, and decay
דוח מחקר
Learn more
Interactions between ethylene and other growth regulators in aging tissues
דוח מחקר
Learn more
Modification of plasmalemma lipids to mimic changes in membranes
דוח מחקר
Learn more
Control of lipid oxidation to retard senescence of plant tissue
דוח מחקר
Learn more
Research report
Control of ethylene biosynthesis and action to retard the senescence of harvested vegetables
Yang, Shang Fa
I-773-84
The findings in this report are experimental results and do not in any way constitute recommendations
Research report
You may also be interested in