נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
Aromatic plants as potential sources of natural chiral semiochemicals for flavors and fragrances
Back to search
Previous item
Next item
Principal Investigator :
רביד, עוזי
;
.
Principal Investigator :
Partner :
פוטיבסקי, אליהו
;
.
Other researchers :
Ikan, R.; Cowart, B. J.; Nevo, E.
Year:
1992
Project number :
I-1247-87
Link :
Aromatic plants as potential sources of natural chiral semiochemicals for flavors and fragrances
Research Foundation:
BARD
Domain :
Life Science - Plant Sciences (Excluding Ecology)
;
.
The findings in this report are experimental results and do not in any way constitute recommendations
Related Files :
Link to fileF;
Notes:
Editors' remarks:
Aromatic plants
Flavors
Fragrances
odors
Plants
Semiochemicals
taste
עוד תגיות
תוכן קשור
More details
ID:
42684
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
22/07/2019 09:34
You may also be interested in
Bioconversion of essential oil components to natural flavors and frangrances
דוח מחקר
Learn more
צמחי תבלין ובושם כמקור להפקת חומרי טעם וריח טבעיים
דוח מחקר
Learn more
Effects of rootstock/scion combination on taste and flavor of citrus fruit
דוח מחקר
Learn more
אפיון חומרי טעם וריח בתוצרת חקלאית ובמזון בעזרת כרומטוגרפיה כיראלית
פרסום מדעי
Learn more
חקר הפוטנציאל הארומטי של ענבי מאכל
דוח מחקר
Learn more
בשומות וטעמים טבעיים
פרסום מדעי
Learn more
Research report
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
Aromatic plants as potential sources of natural chiral semiochemicals for flavors and fragrances
Ikan, R.; Cowart, B. J.; Nevo, E.
I-1247-87
The findings in this report are experimental results and do not in any way constitute recommendations
Research report
You may also be interested in