נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
Studies of structure and texture of potatoes to enable cultivar selection and development of new and improved processed products
Back to search
Previous item
Next item
Principal Investigator :
שומר, אילן
;
.
Principal Investigator :
Partner :
Other researchers :
Bourne, Malcolm C.
Year:
1993
Project number :
IS-1425-88
Link :
Studies of structure and texture of potatoes to enable cultivar selection and development of new and improved processed products
Research Foundation:
BARD
Domain :
Food Products
;
.
The findings in this report are experimental results and do not in any way constitute recommendations
Related Files :
Link to fileF;
Notes:
Editors' remarks:
artificial selection
cell wall
cultivars
food research
potato
Processed foods
Solanum tuberosum
Texture
עוד תגיות
תוכן קשור
More details
ID:
42737
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
22/07/2019 13:28
You may also be interested in
The therapeutic potential of Af and its active compounds for Alzheimer’s disease
דוח מחקר
Learn more
Improvement of Quality and Nutritional Value of Muscle Foods
דוח מחקר
Learn more
Do saponins present in model systems and legume bread modulate cholesterol absorption in vitro and in vivo?
דוח מחקר
Learn more
Mechanisms and prevention of lipid oxidation in muscle foods
דוח מחקר
Learn more
Factors influencing the quality characteristics of frozen and dehydrated fruits and vegetables
דוח מחקר
Learn more
Biopreservation of modified-atmosphere packaged fresh and processed meat
דוח מחקר
Learn more
Research report
Studies of structure and texture of potatoes to enable cultivar selection and development of new and improved processed products
Bourne, Malcolm C.
IS-1425-88
The findings in this report are experimental results and do not in any way constitute recommendations
Research report
You may also be interested in