נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
Biochemical and physiological basis for effects of elevated CO2 levels on fruits and vegetables
Back to search
Previous item
Next item
Principal Investigator :
Principal Investigator :
Kader, Adel A.
Partner :
בן-אריה, רות
;
.
Other researchers :
Kerbel, Eduardo L.
Year:
1994
Project number :
US-1746-89
Link :
Biochemical and physiological basis for effects of elevated CO2 levels on fruits and vegetables
Research Foundation:
BARD
Domain :
Postharvest
;
.
Storage
;
.
The findings in this report are experimental results and do not in any way constitute recommendations
Related Files :
Link to fileF;
Notes:
Editors' remarks:
Biochemistry
food storage
Fruits
postharvest physiology
postharvest treatment
vegetables
עוד תגיות
תוכן קשור
More details
ID:
42783
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
23/07/2019 08:13
You may also be interested in
Predicting Physiological Disorders of Stored Apples
דוח מחקר
Learn more
Pectin cross-linking dynamics and wall softening during fruit ripening
דוח מחקר
Learn more
The role of calcium in fruit ripening and in alleviating post-harvest physiological disorders
דוח מחקר
Learn more
Engineering analysis of mechanical damage to fruits and vegetables resulting from impact
דוח מחקר
Learn more
Mechanisms of action and uses of anaerobiosis and anaerobic intermediates for the postharvest regulation of fruit quality
דוח מחקר
Learn more
Prevention of postharvest diseases of avocado fruit by induction of preformed antifungal compound involved in its resistance
דוח מחקר
Learn more
Research report
Biochemical and physiological basis for effects of elevated CO2 levels on fruits and vegetables
Kader, Adel A.
Kerbel, Eduardo L.
US-1746-89
The findings in this report are experimental results and do not in any way constitute recommendations
Research report
You may also be interested in