נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
Nondestructive in-line determination of moisture content in nuts and dry semi-dry fruits by dielectric properties sensing
Back to search
Previous item
Next item
Principal Investigator :
Principal Investigator :
Nelson, Stuart O.
Partner :
זלצמן, ארתור
;
.
שמילוביץ', זאב
;
.
Other researchers :
Kraszewski, Andrzej W.
Year:
1994
Project number :
US-1578-88
Link :
Nondestructive in-line determination of moisture content in nuts and dry semi-dry fruits by dielectric properties sensing
Research Foundation:
BARD
Domain :
הנדסה חקלאית
;
.
The findings in this report are experimental results and do not in any way constitute recommendations
Related Files :
Link to fileF;
Notes:
Editors' remarks:
Agricultural engineering
Dielectric sensors
electronic sensing
Fruits
Juglans
Moisture Content
Nuts
עוד תגיות
תוכן קשור
More details
ID:
42814
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
25/07/2019 08:35
You may also be interested in
SEPARATING POTATOES FROM CLODS AND STONES IN A FLUIDIZED BED MEDIUM.
פרסום מדעי
Learn more
Machine for removing shucks from pecans
פרסום מדעי
Learn more
EVOLUTION OF A POTATO, FLUIDIZED BED MEDIUM SEPARATOR.
פרסום מדעי
Learn more
Fresh date sorting by NIRS
פרסום מדעי
Learn more
The near infrared determination of moisture in whole dates
פרסום מדעי
Learn more
Nondestructive determination of moisture and sugars in dry and semi-dry fruits by near infrared spectrophotometry
דוח מחקר
Learn more
Research report
Nondestructive in-line determination of moisture content in nuts and dry semi-dry fruits by dielectric properties sensing
Nelson, Stuart O.
Kraszewski, Andrzej W.
US-1578-88
The findings in this report are experimental results and do not in any way constitute recommendations
Research report
You may also be interested in