שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
קביעת קרוטנואידים וקפסאיצינואידים בפלפל ובפפריקה - היבטים גנטיים, פיזיולוגיים וחקלאיים
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
לוי, אריה (צמחי רפואה ותבלין)
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
פלביץ', דן
;
.
חוקרים נוספים :
Bosland, Paul
שנה:
1994
מספר תוכנית :
IS-1607-89
קישור לפרסום :
קביעת קרוטנואידים וקפסאיצינואידים בפלפל ובפפריקה - היבטים גנטיים, פיזיולוגיים וחקלאיים
קרן מחקר:
BARD
תחום :
ירקות
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
הגישה לטקסט מלא – למשתמש מורשה בלבד
הערות:
הערות לעורכים:
Capsaicinoid content
Paprika
Peppers
גנטיקה
ירקות
מטעים
פיזיולוגיה של הצמח
פלפל חריף
פפריקה
קרוטנואידים
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
42818
עודכן לאחרונה:
30/07/2024 08:12
תאריך יצירה:
25/07/2019 08:41
אולי יעניין אותך גם
Characterization of the Or regulatory network in melon for carotenoid biofortification in food crops
דוח מחקר
קראו עוד
Modulating phytonutrient content in tomatoes combining engineered polyamine metabolism with photomorphogenic mutants
דוח מחקר
קראו עוד
"שני משופר": זן פפריקה חדש לקטיפה חד-פעמית ממוכנת
מסמך מורשת
קראו עוד
שיטות גידול של פלפלת (פפריקה) המיועדת לתבלין ולצבע
פרסום מדעי
קראו עוד
השבחת פלפלת (פפריקה) לתבלין ולהפקת צבע
פרסום מדעי
קראו עוד
גורמים מחמצני קרוטנואידים בפירות פלפל
פרסום מדעי
קראו עוד
דוח מחקר
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
קביעת קרוטנואידים וקפסאיצינואידים בפלפל ובפפריקה - היבטים גנטיים, פיזיולוגיים וחקלאיים
Bosland, Paul
IS-1607-89
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם