נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
אבקת מי-גבינה בתוספת תרכיז חלבון סויה בהשוואה לתחליף חלב לעגלי מרבק
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1973
סהכ עמודים:
4
מקור הפרסום :
השדה
מחבר :
בן-אשר, אהרון
;
.
הולצר, צבי
;
.
וולקני, רענן
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
סוג מסמך:
פרסום מקצועי
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
כרך נד, עמ' 160-157
הערות לעורכים:
בקר
בקר לבשר
גבינה
הזנת בעלי חיים
חוות (מינהל המחקר החקלאי)
נווה יער
עגלים
פרות (בעלי חיים)
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
43351
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 17:01
תאריך יצירה:
25/08/2019 13:33
אולי יעניין אותך גם
אבקת מי גבינה לעומת תחליף חלב לעגלות
מסמך מורשת
קראו עוד
שימוש באבקת מי-גבינה להגמעת בני-בקר
מסמך מורשת
קראו עוד
תחליפי חלב על בסיס של אבקת מי-גבינה
מסמך מורשת
קראו עוד
מי-גבינה להגמעת בני-בקר מבוגרים
מסמך מורשת
קראו עוד
מנה גדולה של אבקת מי-גבינה לחולבות ולשוורים
מסמך מורשת
קראו עוד
ייתכן שכדאי להגמיע פעמיים ביממה במי-גבינה מועשרים בתרכיז חלבון סויה
מסמך מורשת
קראו עוד
מסמך מורשת
אבקת מי-גבינה בתוספת תרכיז חלבון סויה בהשוואה לתחליף חלב לעגלי מרבק
כרך נד, עמ' 160-157
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם