נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
השפעת שיטות איסוף שונות על כושר ההשתמרות של בצל מהזנים אורי וגראנו
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1974
סהכ עמודים:
7
מקור הפרסום :
השדה
מחבר :
טמקין-גורודסקי, נעמי
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
המכון לטכנולוגיה של מזון. המחלקה לאחסון פירות וירקות
סוג מסמך:
פרסום מקצועי
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
מחברים נוספים: ש' ורשבסקי, א' נרקיס וה' ליאור; כרך נה, עמ' 110-104
הערות לעורכים:
אורי (בצל)
אסיף / קציר
בצל (ירק)
גראנו (בצל)
נגב
פגיעות לאחר הקטיף
ציוד ומיכון חקלאי
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
43996
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 17:01
תאריך יצירה:
26/09/2019 15:21
אולי יעניין אותך גם
Reduced volume application of fungicides for the control of onion rots
פרסום מדעי
קראו עוד
הארכת משך ההשתמרות של שום בעזרת הקרנת גמא
מסמך מורשת
קראו עוד
הובלת בצל בצובר מהשדה לבית המיון: בדיקה השוואתית של שתי שיטות
מסמך מורשת
קראו עוד
שיטות איסוף, קינוב ומיון של בצל ליצוא והשפעתן על טיבו באחסנה
מסמך מורשת
קראו עוד
השפעת ריסוס רובראל על בצל לאחר איסופו - על כושר השתמרותו
מסמך מורשת
קראו עוד
השפעת ייבוש וחיטוי לפני האחסנה על כושר ההשתמרות של בצל לייצוא
מסמך מורשת
קראו עוד
מסמך מורשת
השפעת שיטות איסוף שונות על כושר ההשתמרות של בצל מהזנים אורי וגראנו
מחברים נוספים: ש' ורשבסקי, א' נרקיס וה' ליאור; כרך נה, עמ' 110-104
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם