שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
השפעת שיטות איסוף שונות על כושר ההשתמרות של בצל מהזנים אורי וגראנו
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1974
סהכ עמודים:
7
מקור הפרסום :
השדה
מחבר :
טמקין-גורודסקי, נעמי
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
המכון לטכנולוגיה של מזון. המחלקה לאחסון פירות וירקות
סוג מסמך:
פרסום מקצועי
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
מחברים נוספים: ש' ורשבסקי, א' נרקיס וה' ליאור; כרך נה, עמ' 110-104
הערות לעורכים:
אורי (בצל)
אסיף / קציר
בצל (ירק)
גראנו (בצל)
נגב
פגיעות לאחר הקטיף
ציוד ומיכון חקלאי
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
43996
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 17:01
תאריך יצירה:
26/09/2019 15:21
אולי יעניין אותך גם
בדיקה והתאמה של טכנולוגיות ציוד מיובא לאסיף בצל
דוח מחקר
קראו עוד
פעולה משולבת להעלאת איכות והארכת משך אחסון בצל תוך צמצום השימוש במעכבי לבלוב כימיים
דוח מחקר
קראו עוד
הובלת בצל בצובר מהשדה לבית המיון: בדיקה השוואתית של שתי שיטות
מסמך מורשת
קראו עוד
שיטות איסוף, קינוב ומיון של בצל ליצוא והשפעתן על טיבו באחסנה
מסמך מורשת
קראו עוד
השפעת ריסוס רובראל על בצל לאחר איסופו - על כושר השתמרותו
מסמך מורשת
קראו עוד
השפעת ייבוש וחיטוי לפני האחסנה על כושר ההשתמרות של בצל לייצוא
מסמך מורשת
קראו עוד
מסמך מורשת
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
השפעת שיטות איסוף שונות על כושר ההשתמרות של בצל מהזנים אורי וגראנו
מחברים נוספים: ש' ורשבסקי, א' נרקיס וה' ליאור; כרך נה, עמ' 110-104
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם