שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
ניתוח מרובה קני מידה של הגורמים המשפיעים על איכות חיטה
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
2010
מקור הפרסום :
אוניברסיטת בן גוריון
מחברים :
הר גיל, דרור
;
.
כרך :
מחברים נוספים:
מנחים :
בונפיל, דוד
;
.
מעמוד:
0
עד עמוד:
0
(
סהכ עמודים:
1
)
קישור לפרסום :
ניתוח מרובה קני מידה של הגורמים המשפיעים על איכות חיטה
תקציר:
בהנחיית ד"ר טל סבוראי וד"ר דוד בונפיל
הערות:
הגישה לטקסט מלא – למשתמש מורשה בלבד
איכות המזון
גידולי שדה
חיטה
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה עצם דיגיטלי :
מס' מאמר:
0
שיוך:
מאגר מידע:
סוג חומר:
דיסרטציה
;
.
שפה:
עברית
הערות לעורכים:
מזהה:
44333
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
24/10/2019 08:39
אולי יעניין אותך גם
מה פוגע באינדקס הגלוטן?
דוח מחקר
קראו עוד
אפיון גורמים בגלוטן חיטה המאפשרים תזונת חולי צליאק בחיטה
פרסום מדעי
קראו עוד
תחמיץ חיטה מעולה על-ידי גידול זנים אפילים: היבול והאיכות של "איל" ו"אילון", זני חיטה אפילים לתחמיץ, בהשוואה לזן המקובל "אריאל"
מסמך מורשת
קראו עוד
Die Qualität der Hartweizen Israels
פרסום מדעי
קראו עוד
בדיקות איכות וכושר אפייה של זני חיטה רכה (Triticum vulgare) בשנת 1958
מסמך מורשת
קראו עוד
קריטריונים להערכת איכותה של חיטה
פרסום מקצועי
קראו עוד
פרסום מדעי
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניתוח מרובה קני מידה של הגורמים המשפיעים על איכות חיטה
בהנחיית ד"ר טל סבוראי וד"ר דוד בונפיל
פרסום מדעי
בהנחיית ד"ר טל סבוראי וד"ר דוד בונפיל
אולי יעניין אותך גם