שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
אפיון גורמים בגלוטן חיטה המאפשרים תזונת חולי צליאק בחיטה
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
2011
מקור הפרסום :
הפקולטה לחקלאות
מחברים :
שניר, גלית
;
.
כרך :
מחברים נוספים:
מנחים :
בונפיל, דוד
;
.
מעמוד:
0
עד עמוד:
0
(
סהכ עמודים:
1
)
קישור לפרסום :
אפיון גורמים בגלוטן חיטה המאפשרים תזונת חולי צליאק בחיטה
תקציר:
בהנחיית ד"ר דוד בונפיל
הערות:
הדיסרטציה נעשתה על ידי הסטודנט/ית בהנחיית חוקר/ת ממכון וולקני
הגישה לטקסט מלא – למשתמש מורשה בלבד
celiac
ingestion
גלוטן
חיטה
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה עצם דיגיטלי :
מס' מאמר:
0
שיוך:
מאגר מידע:
סוג חומר:
דיסרטציה
;
.
שפה:
עברית
הערות לעורכים:
מזהה:
44343
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
24/10/2019 10:38
אולי יעניין אותך גם
מה פוגע באינדקס הגלוטן?
דוח מחקר
קראו עוד
Can bread wheat quality be determined by gluten index?
פרסום מדעי
קראו עוד
Changes in wheat seed storage protein fingerprint due to soil mineral content
פרסום מדעי
קראו עוד
Damage of Sunn Pest Eurygaster integriceps Put. on to Wheat Quality in Israel
פרסום מדעי
קראו עוד
גלוטן תירס בהשוואה לכוספת סויה כ"פלשינג" לכבשי אסף גבוהות תנובה
פרסום מקצועי
קראו עוד
Amaranth, Buckwheat, and Chenopodium: The “ABC” Nutraceuticals of Northwestern Himalayas
פרסום מדעי
קראו עוד
פרסום מדעי
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
אפיון גורמים בגלוטן חיטה המאפשרים תזונת חולי צליאק בחיטה
בהנחיית ד"ר דוד בונפיל
הדיסרטציה נעשתה על ידי הסטודנט/ית בהנחיית חוקר/ת ממכון וולקני
פרסום מדעי
בהנחיית ד"ר דוד בונפיל
אולי יעניין אותך גם