נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
צינון והגברת לחות האוויר לשמירת פרי-הדר קטוף לפני האריזה
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1979
סהכ עמודים:
4
מקור הפרסום :
השדה
מחבר :
וקס, יהושע
;
.
חלוץ, עדו
;
.
פלזנשטיין, גבריאל (גבי)
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
מינהל המחקר החקלאי (יחידה)
סוג מסמך:
פרסום מקצועי
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
כרך נט, עמ' 1172-1169
הערות לעורכים:
אחסון בקירור
אחסון מזון
הדרים
טיפול לאחר הקטיף
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
44537
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 17:01
תאריך יצירה:
31/10/2019 13:10
אולי יעניין אותך גם
קירור תפו"זי שמוטי לפני האריזה - מועיל להשתמרותם
מסמך מורשת
קראו עוד
קירור תפו"זי שמוטי לפני האריזה לצמצום הריקבון ואובדן המשקל
מסמך מורשת
קראו עוד
כושר ההשתמרות של פרי פומלו קטוף
מסמך מורשת
קראו עוד
Research on the storage of grapefruit under various conditions
פרסום מדעי
קראו עוד
Effect of changing temperature and relative humidity on keeping quality of grapefruit in storage
פרסום מדעי
קראו עוד
Reducing susceptibility of grapefruit to chilling injury during cold treatment
פרסום מדעי
קראו עוד
מסמך מורשת
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
צינון והגברת לחות האוויר לשמירת פרי-הדר קטוף לפני האריזה
כרך נט, עמ' 1172-1169
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם