שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
קטיפת אבטיחים לפני הבשלה פוגמת באיכותם
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1982
סהכ עמודים:
2
מקור הפרסום :
השדה
מחבר :
אדלשטיין, מנחם
;
.
גוברס, אנקה
;
.
נרסון, חיים
;
.
פרוידנברג, דליה
;
.
פריס, הרי
;
.
קרחי, צבי
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
נווה יער (יחידה)
סוג מסמך:
פרסום מקצועי
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
כרך סב, עמ' 607-606
הערות לעורכים:
אבטיח
איכות המזון
הבשלה
עמק הירדן / בקעת הירדן
קטיף
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
45521
עודכן לאחרונה:
09/05/2023 14:56
תאריך יצירה:
11/12/2019 14:03
אולי יעניין אותך גם
שיפורים במניעת הנשירה של תפוחים לפני הבשלתם
מסמך מורשת
קראו עוד
הבחלת מלונים מוקדמים ליצוא
מסמך מורשת
קראו עוד
הבשלה ונביטה של זרעי שיטה כחלחלה
מסמך מורשת
קראו עוד
קטיף שמוטי חדיר ע"י תלישה בידיים (1971/72)
פרסום מקצועי
קראו עוד
קביעת מועד הבשלה וקטיף של זן חדש של מנדרינה 'וינולה' והשפעת דינוג ואחסון בקירור על איכות הפרי
פרסום מקצועי
קראו עוד
הבשלת הפרי והקטיף
פרסום מדעי
קראו עוד
מסמך מורשת
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
קטיפת אבטיחים לפני הבשלה פוגמת באיכותם
כרך סב, עמ' 607-606
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם