שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
גורמים פיזיולוגיים ומולקולריים המעורבים בהקניית עמידות לצינה בפירות רימון
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
2019
מקור הפרסום :
האוניברסיטה העברית
מחברים :
קשש, יעל
;
.
כרך :
מחברים נוספים:
מנחים :
הולנד, דורון
;
.
פורת, רון
;
.
מעמוד:
0
עד עמוד:
0
(
סהכ עמודים:
1
)
קישור לפרסום :
גורמים פיזיולוגיים ומולקולריים המעורבים בהקניית עמידות לצינה בפירות רימון
תקציר:
הערות:
הגישה לטקסט מלא – למשתמש מורשה בלבד
Pomegranate
אחסון בקירור
אחסון מזון
עמידות לקור
עקת קור
רימון
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה עצם דיגיטלי :
מס' מאמר:
0
שיוך:
מאגר מידע:
סוג חומר:
דיסרטציה
;
.
שפה:
אנגלית
הערות לעורכים:
מזהה:
46588
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
11/03/2020 08:00
אולי יעניין אותך גם
גרגרי רימון פרוטים בשיטה מכאנית: פיתוח המוצר ושיטות להבטחת איכותו
דוח מחקר
קראו עוד
פיתוח טכנולוגיות לאחסון ממושך של רימון וונדרפול
דוח מחקר
קראו עוד
גרגרי רימון פרוטים בשיטה מכאנית: פיתוח המוצר ושיטות להבטחת איכותו
דוח מחקר
קראו עוד
מניעת השחמת הקליפה ברימונים מהזן וונדרפול על-ידי אחסנה באווירה דלת חמצן
מסמך מורשת
קראו עוד
השחמת הקליפה - מחלה פיסיולוגית של רימונים מאוחסנים
פרסום מדעי
קראו עוד
אחסון ממושך של רימון 'וונדרפול' באמצעות טכנולוגיות של אווירה מבוקרת ואווירה מתואמת
פרסום מקצועי
קראו עוד
פרסום מדעי
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
גורמים פיזיולוגיים ומולקולריים המעורבים בהקניית עמידות לצינה בפירות רימון
פרסום מדעי
אולי יעניין אותך גם