נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
השפעת אזור הגידול, הכנה, מועד הקטיף, דינוג הפרי וטמפרטורת האחסנה על איכות מורקוט לאחר קטיפתו
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1985
סהכ עמודים:
5
מקור הפרסום :
השדה
מחבר :
כהן, אליהו
;
.
רוזנברגר, אידה
;
.
שלום, יבין
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
המכון לטכנולוגיה של מזון. המחלקה לאחסון פירות וירקות
סוג מסמך:
פרסום מקצועי
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
כרך סו, עמ' 74-70
הערות לעורכים:
בארות יצחק
דרום ישראל
הרכבה
טמפרטורה
כפר יחזקאל
מנדרינה מצויה
נווה יער
שרון
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
46627
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 17:01
תאריך יצירה:
15/03/2020 10:59
אולי יעניין אותך גם
דינוג פירות אבוקדו
פרסום מקצועי
קראו עוד
הטיפול בפרי הצבר לאחר הקטיף: דו"ח לשנת 1988
פרסום מקצועי
קראו עוד
Storage temperature, duration and wax coating on the keeping quality of 'Nova' mandarin
פרסום מדעי
קראו עוד
הדינוג ב'מורקוט' - האם הוא פוגע בטעם הפרי?
פרסום מקצועי
קראו עוד
קביעת מועד הבשלה וקטיף של זן חדש של מנדרינה 'וינולה' והשפעת דינוג ואחסון בקירור על איכות הפרי
פרסום מקצועי
קראו עוד
השפעת הדינוג בדונג טבעי על האיכות של מורקוט לאחר הקטיף
פרסום מקצועי
קראו עוד
מסמך מורשת
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
השפעת אזור הגידול, הכנה, מועד הקטיף, דינוג הפרי וטמפרטורת האחסנה על איכות מורקוט לאחר קטיפתו
כרך סו, עמ' 74-70
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם