שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
שיפור כושר ההשתמרות של פקעות בטטה לייצוא
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1986
סהכ עמודים:
5
מקור הפרסום :
השדה
מחבר :
אברמוביץ, סופיה
;
.
אפלבאום, עקיבא
;
.
הלר, חנה
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
המכון לטכנולוגיה של מזון. המחלקה לאחסון פירות וירקות
סוג מסמך:
פרסום מקצועי
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
מחבר נוסף: גדעון גור; כרך סו, עמ' 702-698
הערות לעורכים:
אחסון מזון
בטטה
טכנולוגיה ואחסון
יצוא
פקעות (בוטניקה)
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
46788
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 17:01
תאריך יצירה:
17/03/2020 11:23
אולי יעניין אותך גם
פיתוחים טכנולוגיים להגברת כושר ההשתמרות של תבליני עלה טריים לייצוא
דוח מחקר
קראו עוד
שיפור איכות בטטות באחסון, עם המעבר ממעמד של גידול נישה למעמד של גידול ייצוא רחב היקף
דוח מחקר
קראו עוד
רמת הנגב כאזור לייצור פקעות זריעה של תפוא"ד לעונת החורף והאביב בארץ ולייצוא
מסמך מורשת
קראו עוד
הקדמה: פיתוח ענף פקעות-זריעה בישראל וטיפוח זנים ייחודיים לייצוא
פרסום מדעי
קראו עוד
כושר ההשתמרות באחסון של מנדרינה מזן טמפל המיועדת לייצוא
מסמך מורשת
קראו עוד
כושר ההשתמרות של מנדרינות סאצומה, דנסי ווילקינג המיועדות לייצוא
מסמך מורשת
קראו עוד
מסמך מורשת
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
שיפור כושר ההשתמרות של פקעות בטטה לייצוא
מחבר נוסף: גדעון גור; כרך סו, עמ' 702-698
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם