נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
פיתוח ויישום טכנולוגיה אנטימיקרוביאלית לעיכוב התבססות חיידקים במזון
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
שמש, משה
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
חוקרים נוספים :
פוקרוי, בעז
שנה:
2018
מספר תוכנית :
קישור לפרסום :
פיתוח ויישום טכנולוגיה אנטימיקרוביאלית לעיכוב התבססות חיידקים במזון
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
אחסון ומדעי המזון
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
הערות:
הערות לעורכים:
איכות המזון
בטיחות מזון
חיידקים
טכנולוגיה ואחסון
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
46856
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
18/03/2020 21:25
אולי יעניין אותך גם
פיתוח של חומרים בטוחים לאריזות מזון בעלות תכונות אנטימיקרוביאליות בעזרת קישור קוולנטי של מלחי אמוניום רבעוניים
דוח מחקר
קראו עוד
פיתוח ציפויים מועילים לשמירת איכות ירקות ופירות לאחר הקטיף
דוח מחקר
קראו עוד
השראת יצירת אנטוציאנין לצורך הגברת עמידות, הקטנת פחתים ושיפור איכות פרי המנגו
דוח מחקר
קראו עוד
הפחתת הזיהומים בסלמונלה ובקמפילובקטר שמקורם בענף הלול (מיזם סלק)
דוח מחקר
קראו עוד
אבחון מהיר של פתוגנים בתוצרת חקלאית באמצעות ספקטרוסקופיה של אפקט ראמאן
דוח מחקר
קראו עוד
שימוש ושימור מוצרי לוואי חקלאיים ושאריות יבולים להאבסת מעלי גירה בישראל ובסין
דוח מחקר
קראו עוד
דוח מחקר
פיתוח ויישום טכנולוגיה אנטימיקרוביאלית לעיכוב התבססות חיידקים במזון
פוקרוי, בעז
פיתוח ויישום טכנולוגיה אנטימיקרוביאלית לעיכוב התבססות חיידקים במזון
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם