נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הפחתת הזיהומים בסלמונלה ובקמפילובקטר שמקורם בענף הלול (מיזם סלק)
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
סלע, שלמה
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
לאור, יעל
;
.
חוקרים נוספים :
לובלין, אבישי; ולינסקי, לאה; גל-מור, אוהד;
שנה:
2018
מספר תוכנית :
20-14-0032
קישור לפרסום :
הפחתת הזיהומים בסלמונלה ובקמפילובקטר שמקורם בענף הלול (מיזם סלק)
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
איכות ובטיחות מזון
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
הערות:
הערות לעורכים:
זיהום מזון
לול
סלמונלה
עופות
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
46857
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
18/03/2020 21:32
אולי יעניין אותך גם
Desiccation tolerance in Salmonella and its implications
דוח מחקר
קראו עוד
Salmonella enterica Interactions with Fresh Produce
דוח מחקר
קראו עוד
פיתוח שיטות לזיהוי מהיר של חיידקים פתוגנים לאדם בתוצרת חקלאית
דוח מחקר
קראו עוד
What else can we do to mitigate contamination of fresh produce by foodborne pathogens?
פרסום מדעי
קראו עוד
Investigation of a new mechanism of desiccation-stress tolerance in Salmonella
דוח מחקר
קראו עוד
Application of probiotic bacteria for controlling Salmonella contamination in poultry and enhancing food safety
פרסום מדעי
קראו עוד
דוח מחקר
הפחתת הזיהומים בסלמונלה ובקמפילובקטר שמקורם בענף הלול (מיזם סלק)
לובלין, אבישי; ולינסקי, לאה; גל-מור, אוהד;
20-14-0032 .
הפחתת הזיהומים בסלמונלה ובקמפילובקטר שמקורם בענף הלול (מיזם סלק)
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם