נגישות
menu      
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
השפעת איכות המים וכמותם על צמח ופרי הפלפל לפני ואחרי הקטיף
The influence of the water quality and quantity on pepper’s yield and quality before and after harvest
חוקר ראשי :
פליק, אלעזר
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
אלעד, יגאל
;
.
אלקלעי-טוביה, שרון
;
.
יסעור, חגי
;
.
פרצלן, יעקב
;
.
צ'לופוביץ, דניאל
;
.
חוקרים נוספים :
רבקה אופנבך, שבתאי כהן, רמי גולן, אפי טריפלר
שנה:
2017
מספר תוכנית :
430-0511-14
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
אחסון ומדעי המזון
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
הערות:
הערות לעורכים:
אחסון מזון
איכות המזון
טמפרטורה
מים
פלפל
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
47034
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
24/03/2020 23:28
אולי יעניין אותך גם
דוח מחקר
השפעת איכות המים וכמותם על צמח ופרי הפלפל לפני ואחרי הקטיף
The influence of the water quality and quantity on pepper’s yield and quality before and after harvest
רבקה אופנבך, שבתאי כהן, רמי גולן, אפי טריפלר
430-0511-14 .
השפעת איכות המים וכמותם על צמח ופרי הפלפל לפני ואחרי הקטיף
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם