נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
היבטים בריאותיים של פלפל לאחר הקטיף
Pepper fruit – post-harvest and health aspects
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
אלמן, ענת
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
אלקלעי-טוביה, שרון
;
.
טלרמן, אלונה
;
.
פארן, אילן
;
.
פליק, אלעזר
;
.
פרצלן, יעקב
;
.
רינדנר, מרים
;
.
חוקרים נוספים :
גלעד, זיוה;
שנה:
2013
מספר תוכנית :
421-0215-11
קישור לפרסום :
היבטים בריאותיים של פלפל לאחר הקטיף
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
אחסון ומדעי המזון
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
הערות:
הערות לעורכים:
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
47168
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 15:27
תאריך יצירה:
02/04/2020 15:12
אולי יעניין אותך גם
דוח מחקר
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
היבטים בריאותיים של פלפל לאחר הקטיף
Pepper fruit – post-harvest and health aspects
גלעד, זיוה;
421-0215-11 .
היבטים בריאותיים של פלפל לאחר הקטיף
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר