שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
היבטים בריאותיים של פלפל לאחר הקטיף
Pepper fruit – post-harvest and health aspects
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
אלמן, ענת
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
אלקלעי-טוביה, שרון
;
.
טלרמן, אלונה
;
.
פארן, אילן
;
.
פליק, אלעזר
;
.
פרצלן, יעקב
;
.
רינדנר, מרים
;
.
חוקרים נוספים :
גלעד, זיוה;
שנה:
2013
מספר תוכנית :
421-0215-11
קישור לפרסום :
היבטים בריאותיים של פלפל לאחר הקטיף
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
אחסון ומדעי המזון
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
הערות:
הערות לעורכים:
אחסון מזון
ויטמינים
נוגדי חמצון
פלפל
פלפל חריף
פנולים
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
47168
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
02/04/2020 18:12
אולי יעניין אותך גם
שיפור יציבות הצבע בבשר בקר מגידול מקומי
דוח מחקר
קראו עוד
Analysis of antioxidative phenolic compounds in artichoke (Cynara scolymus L.)
פרסום מדעי
קראו עוד
Lipid peroxidation and coupled vitamin oxidation in simulated and human gastric fluid inhibited by dietary polyphenols: Health implications
פרסום מדעי
קראו עוד
Can apple antioxidants inhibit tumor cell proliferation? Generation of H2O2 during interaction of phenolic compounds with cell culture media
פרסום מדעי
קראו עוד
השפעת תוספת ויטאמין E ואתוכסיקווין על מטילות קלות
מסמך מורשת
קראו עוד
Pomegranate sprouts – a source of a unique phytonutrient complex
פרסום מדעי
קראו עוד
דוח מחקר
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
היבטים בריאותיים של פלפל לאחר הקטיף
Pepper fruit – post-harvest and health aspects
גלעד, זיוה;
421-0215-11 .
היבטים בריאותיים של פלפל לאחר הקטיף
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם