שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
The effect of kinetin on Anthocyanin formation in green harvested olive fruits
Back to search
Previous item
Next item
Year:
1971
Source of publication :
Journal of the American Society for Horticultural Science
Authors :
לביא, שמעון
;
.
שולמן, יאיר
;
.
Volume :
96
Co-Authors:
Facilitators :
From page:
808
To page:
810
(
Total pages:
3
)
Link :
The effect of kinetin on Anthocyanin formation in green harvested olive fruits
Abstract:
Note:
Access to full text is only for authorized persons
anthocyanin
kinetin
Olea europaea (internal keyword)
olive
עוד תגיות
תוכן קשור
More details
DOI :
Article number:
0
Affiliations:
Database:
Publication Type:
מאמר
;
.
Language:
אנגלית
Editors' remarks:
ID:
47602
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
10/05/2020 15:22
You may also be interested in
Super intensive olive vineyard for oil
דוח מחקר
Learn more
Super-intensive olive vineyard for oil
דוח מחקר
Learn more
The effect of cytokinins and auxins on anthocyanin accumulation in green manzanillo olives
פרסום מדעי
Learn more
Flowering and fruit set of olive trees in response to nitrogen, phosphorus, and potassium
פרסום מדעי
Learn more
The effect of time of application of two growth substances on the thinning of olive fruit
פרסום מדעי
Learn more
Foliar application of urea to olive. Translocation of urea nitrogen as influenced by sink demand and nitrogen deficiency
פרסום מדעי
Learn more
Scientific Publication
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
The effect of kinetin on Anthocyanin formation in green harvested olive fruits
96
Scientific Publication
You may also be interested in