נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
השפעת אתרל על מהלך הפריחה בפרי הספגטי ומשמעותה לגבי ייצור זרעי מכלוא למטרות מסחריות
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1984
סהכ עמודים:
2
מקור הפרסום :
השדה
מחבר :
אדלשטיין, מנחם
;
.
בורגר, יוסף
;
.
נרסון, חיים
;
.
פריס, הרי
;
.
קרחי, צבי
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
נווה יער (יחידה)
סוג מסמך:
פרסום מקצועי
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
כרך סה, עמ' 483-482
הערות לעורכים:
Ethephon
spaghetti squash
דלועיים
הכלאה
התפתחות הצמח
זרעים (בוטניקה)
חוות (מינהל המחקר החקלאי)
נווה יער
פריחה
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
48039
עודכן לאחרונה:
09/05/2023 14:56
תאריך יצירה:
03/06/2020 15:07
אולי יעניין אותך גם
הנחיות לגידול פרי הספגטי
מסמך מורשת
קראו עוד
"אורנג'טי" ו"גו-גטי": מכלואים חדשים של פרי הספגטי
מסמך מורשת
קראו עוד
ייצור זרעי מכלוא של פרי הספגטי בעזרת אתרל ובהאבקה על-ידי דבורים
מסמך מורשת
קראו עוד
השפעת מועד הקטיפה ומשך הבישול על איכות האטריות בשלושה זני פרי הספגטי
מסמך מורשת
קראו עוד
היש חשיבות לגודל הזרעים בגידול פרי הספגטי?
מסמך מורשת
קראו עוד
השפעת העומד על היבול ורכיביו בפרי ספגטי משתרע בהשוואה לשיחי
מסמך מורשת
קראו עוד
מסמך מורשת
השפעת אתרל על מהלך הפריחה בפרי הספגטי ומשמעותה לגבי ייצור זרעי מכלוא למטרות מסחריות
כרך סה, עמ' 483-482
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם