נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
יעילות חומצה פרופיונית, חומצה סורבית ואגרוסיל לצמצום ירידת הערך התזונתי של מנות פטמים המכילות תירס מעופש
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1985
סהכ עמודים:
3
מקור הפרסום :
השדה
מחבר :
ברטוב, עדו
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
סוג מסמך:
פרסום מקצועי
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
כרך סה, עמ' 1007-1006, 1012
מתוך הדו"ח התלת-שנתי של המחלקה לעופות במינהל המחקר החקלאי לשנת 1983/4
הערות לעורכים:
הזנת בעלי חיים
עופות
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
48215
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 17:01
תאריך יצירה:
11/06/2020 13:14
אולי יעניין אותך גם
השפעת סופסטוק סויה על תכונות שומן הגופה בפטמים
מסמך מורשת
קראו עוד
שיפור יעילות הטבחה של פטמים באמצעות מונעי-חמצון
מסמך מורשת
קראו עוד
יחסי גומלין בין רכיבי המנה ורעילות מוננסין בפטמים: השפעת סוג הגרגרים
מסמך מורשת
קראו עוד
ייעול הייצור של בשר עופות - באמצעים תזונתיים
מסמך מורשת
קראו עוד
השוואת שמן סויה וגלוקוז כמקורות אנרגיה לעופות
מסמך מורשת
קראו עוד
וירג'יניאמיצין כמשפר הערך האנרגטי של מזונות לפטמים
מסמך מורשת
קראו עוד
מסמך מורשת
יעילות חומצה פרופיונית, חומצה סורבית ואגרוסיל לצמצום ירידת הערך התזונתי של מנות פטמים המכילות תירס מעופש
כרך סה, עמ' 1007-1006, 1012
מתוך הדו"ח התלת-שנתי של המחלקה לעופות במינהל המחקר החקלאי לשנת 1983/4
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם