נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הערכה טכנולוגית של פרי צבר מהזן "עופר"
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1985
סהכ עמודים:
2
מקור הפרסום :
השדה
מחבר :
ברנשטיין, סולנג'
;
.
מרין, עוזי
;
.
פופל, גיטה
;
.
רוזנטל, יונל
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
המחלקה לטכנולוגיה של מזון
סוג מסמך:
פרסום מקצועי
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
כרך סה, עמ' 1417-1416
הערות לעורכים:
הרכב המזון
זנים (בוטניקה)
טכנולוגיה של מזון
עופר (צבר)
צבר
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
48479
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 17:01
תאריך יצירה:
29/06/2020 09:34
אולי יעניין אותך גם
First record of Dactylopius opuntiae (Cockerell) (Hemiptera: Coccoidea: Dactylopiidae) from Israel
פרסום מדעי
קראו עוד
כרוב, קליפות ת"ז וצבר כמזון חי ותחמיץ
מסמך מורשת
קראו עוד
ניצול צבר ושיעור החומצות בצבר בארץ
מסמך מורשת
קראו עוד
צבר: התחלת מטעים מסחריים; היעד - פרי לייצוא
מסמך מורשת
קראו עוד
ניסיונות ייצוא צבר
מסמך מורשת
קראו עוד
הטיפול בפרי הצבר לאחר הקטיף: דו"ח לשנת 1988
פרסום מקצועי
קראו עוד
מסמך מורשת
הערכה טכנולוגית של פרי צבר מהזן "עופר"
כרך סה, עמ' 1417-1416
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם