שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
הערכה טכנולוגית של פרי צבר מהזן "עופר"
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1985
סהכ עמודים:
2
מקור הפרסום :
השדה
מחבר :
ברנשטיין, סולנג'
;
.
מרין, עוזי
;
.
פופל, גיטה
;
.
רוזנטל, יונל
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
המחלקה לטכנולוגיה של מזון
סוג מסמך:
פרסום מקצועי
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
כרך סה, עמ' 1417-1416
הערות לעורכים:
הרכב המזון
זנים (בוטניקה)
טכנולוגיה של מזון
עופר (צבר)
צבר
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
48479
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 17:01
תאריך יצירה:
29/06/2020 09:34
אולי יעניין אותך גם
Fresh-cut products from cactus species
פרסום מדעי
קראו עוד
הזנת עגלות בצבר חסר קוצים
מסמך מורשת
קראו עוד
ניצול צבר ושיעור החומצות בצבר בארץ
מסמך מורשת
קראו עוד
צבר: התחלת מטעים מסחריים; היעד - פרי לייצוא
מסמך מורשת
קראו עוד
ניסיונות ייצוא צבר
מסמך מורשת
קראו עוד
הטיפול בפרי הצבר לאחר הקטיף: דו"ח לשנת 1988
פרסום מקצועי
קראו עוד
מסמך מורשת
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
הערכה טכנולוגית של פרי צבר מהזן "עופר"
כרך סה, עמ' 1417-1416
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם