נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
השפעת מועד הקטיפה ומשך הבישול על איכות האטריות בשלושה זני פרי הספגטי
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1988
סהכ עמודים:
2
מקור הפרסום :
השדה
מחבר :
אדלשטיין, מנחם
;
.
בורגר, יוסף
;
.
נרסון, חיים
;
.
פריס, הרי
;
.
קרחי, צבי
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
נווה יער (יחידה)
סוג מסמך:
פרסום מקצועי
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
כרך סח, עמ' 1102-1101
הערות לעורכים:
אורנג'טי
איכות המזון
בישול
גו-גטי
דלועיים
דלעת
וג'טבל ספגטי
זנים (בוטניקה)
חוות (מינהל המחקר החקלאי)
נווה יער
קטיף
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
49280
עודכן לאחרונה:
09/05/2023 14:56
תאריך יצירה:
30/08/2020 07:50
אולי יעניין אותך גם
שיפור איכות פירות דלועיים בעזרת לימוד המטבוליזם של אגירת עמילן בפרי
דוח מחקר
קראו עוד
מהירות הקטיפה בשלושה זני קישואים
מסמך מורשת
קראו עוד
"אורנג'טי" ו"גו-גטי": מכלואים חדשים של פרי הספגטי
מסמך מורשת
קראו עוד
ייצור זרעי מכלוא של פרי הספגטי בעזרת אתרל ובהאבקה על-ידי דבורים
מסמך מורשת
קראו עוד
השפעת אחסנת הפירות על איכות האטריות בשלושה זני פרי הספגטי
מסמך מורשת
קראו עוד
The role of cell-wall structure in the hard-to-cook phenomenon in beans (Phaseolus vulgaris L.).
פרסום מדעי
קראו עוד
מסמך מורשת
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
השפעת מועד הקטיפה ומשך הבישול על איכות האטריות בשלושה זני פרי הספגטי
כרך סח, עמ' 1102-1101
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם