נגישות
menu      
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
השפעת מועד הקטיפה ומשך הבישול על איכות האטריות בשלושה זני פרי הספגטי
שנה:
1988
סהכ עמודים:
2
מקור הפרסום :
השדה
מחבר :
אדלשטיין, מנחם
;
.
בורגר, יוסף
;
.
נרסון, חיים
;
.
פריס, הרי
;
.
קרחי, צבי
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
נווה יער (יחידה)
סוג מסמך:
פרסום מקצועי
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
הערות:

כרך סח, עמ' 1102-1101

הערות לעורכים:
אורנג'טי
איכות המזון
בישול
גו-גטי
דלועיים
דלעת
וג'טבל ספגטי
זנים (בוטניקה)
חוות (מינהל המחקר החקלאי)
נווה יער
קטיף
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
49280
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 17:01
תאריך יצירה:
30/08/2020 07:50
אולי יעניין אותך גם
מסמך מורשת
השפעת מועד הקטיפה ומשך הבישול על איכות האטריות בשלושה זני פרי הספגטי

כרך סח, עמ' 1102-1101

מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם