נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
ייעול הייצור של בשר עופות - באמצעים תזונתיים
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1988
סהכ עמודים:
2
מקור הפרסום :
השדה
מחבר :
ברטוב, עדו
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
סוג מסמך:
פרסום מקצועי
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
כרך סח, עמ' 1390, 1393
הערות לעורכים:
אפרוחים
בשר
הזנת בעלי חיים
עופות
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
49331
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 17:01
תאריך יצירה:
30/08/2020 14:50
אולי יעניין אותך גם
Moderate Excess of Dietary Protein Increases Breast Meat Yield of Broiler Chicks
פרסום מדעי
קראו עוד
שיפור יעילות הטבחה של פטמים באמצעות מונעי-חמצון
מסמך מורשת
קראו עוד
השפעת ההזנה על איכות הטבחה
מסמך מורשת
קראו עוד
השוואת יעילות מיני עופות שונים בייצור בשר
מסמך מורשת
קראו עוד
השפעת הגיל ועונת השנה על תגובת אפרוחים על שמן סויה וחֵלב במזונם
מסמך מורשת
קראו עוד
השפעת הכללת מוננסין במזון וגיל השחיטה על תפוקת הטבחה והחזה בפטמים
מסמך מורשת
קראו עוד
מסמך מורשת
ייעול הייצור של בשר עופות - באמצעים תזונתיים
כרך סח, עמ' 1390, 1393
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם