נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הצמאת אספרג פוגעת במתכונת הסוכרים בו
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1988
סהכ עמודים:
3
מקור הפרסום :
השדה
מחבר :
פרסמן, איתן
;
.
קומפטון, דוד
;
.
שפר, ארתור
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
מינהל המחקר החקלאי (יחידה)
סוג מסמך:
פרסום מקצועי
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
מחבר נוסף: אליעזר זמסקי מהפקולטה לחקלאות; כרך סח, עמ' 668-666
הערות לעורכים:
Sugars
אספרגוס
ירקות
פיזיולוגיה של הצמח
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
49595
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 17:01
תאריך יצירה:
06/09/2020 15:07
אולי יעניין אותך גם
Carbohydrate Content of Young Asparagus Plants as Affected by Temperature Regimes
פרסום מדעי
קראו עוד
Seasonal changes in the carbohydrate content of two cultivars of asparagus
פרסום מדעי
קראו עוד
Carbohydrate content of young asparagus plants as affected by temperature regimes
פרסום מדעי
קראו עוד
The Effect of Low Temperature and Drought on The Carbohydrate Content of Asparagus
פרסום מדעי
קראו עוד
תגובת צמחי אספרג לעקות סביבה
מסמך מורשת
קראו עוד
השפעת הקור על משק הסוכרים באספרג
מסמך מורשת
קראו עוד
מסמך מורשת
הצמאת אספרג פוגעת במתכונת הסוכרים בו
מחבר נוסף: אליעזר זמסקי מהפקולטה לחקלאות; כרך סח, עמ' 668-666
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם