נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
כושר ההשתמרות של פרי פומלו קטוף
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1987
סהכ עמודים:
4
מקור הפרסום :
השדה
מחבר :
דעוס, אבינועם
;
.
וקס, יהושע
;
.
חלוץ, עדו
;
.
לומניץ, אלה
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
המכון לטכנולוגיה של מזון. המחלקה לאחסון פירות וירקות
סוג מסמך:
פרסום מקצועי
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
כרך סז, עמ' 700-689, 703
הערות לעורכים:
אחסון מזון
גלבוע
גליל (מקום)
דרום ישראל
טיפול לאחר הקטיף
עמק יזרעאל
פומלו
פיזיולוגיה לאחר הקטיף
ריקבונות בצמחים
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
49770
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 17:01
תאריך יצירה:
09/09/2020 09:27
אולי יעניין אותך גם
Light‐induced postharvest regreening of pummelo fruit
פרסום מדעי
קראו עוד
צינון והגברת לחות האוויר לשמירת פרי-הדר קטוף לפני האריזה
מסמך מורשת
קראו עוד
כושר ההשתמרות של תפוזי שמוטי בטמפרטורות קירור נמוכות
מסמך מורשת
קראו עוד
קטיף פרי-הדר על-ידי תלישה בידיים (1971-1970)
פרסום מקצועי
קראו עוד
השפעת טיפולים שונים בפרי ואחסון בטמפרטורות שונות, על שיעור הריקבון וכושר ההשתמרות של אשכוליות באחסון (ניסויי תשכ"ו 1965/66)
מסמך מורשת
קראו עוד
פרי האשכולית לאחר הקטיף - הטיפול בו ואחסונו
מסמך מורשת
קראו עוד
מסמך מורשת
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
כושר ההשתמרות של פרי פומלו קטוף
כרך סז, עמ' 700-689, 703
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם