נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
הארכת עונת הקטיף והשלכותיה על השינויים הפיזיולוגיים הקורים בפירות אבוקדו בדרגות בגרות והבשלה מתקדמות
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
מחבר :
אקרמן, מרים
;
.
זאוברמן, גיורא
;
.
פוקס, יורם
;
.
מחברים נוספים:
כרך :
40
שנה:
1986
מקור הפרסום :
עלון הנוטע
מאגר מידע:
יחידה:
המכון לטכנולוגיה של מזון. המחלקה לאחסון פירות וירקות
מעמוד:
1137
עד עמוד:
1145
(
סהכ עמודים:
9
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
תקציר:
הערות:
See English summary at the end of the article
הערות לעורכים:
אבוקדו
אחסון מזון
האס
הבשלה
פיזיולוגיה לאחר הקטיף
קטיף
ריד
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
51282
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 16:55
תאריך יצירה:
26/10/2020 07:58
אולי יעניין אותך גם
מחקרים באחסון פירות אבוקאדו בשנת תשכ"ו (1965/66)
מסמך מורשת
קראו עוד
הקרנת פירות אבוקאדו בשנת תשכ"ו (1965/66)
מסמך מורשת
קראו עוד
השפעת קירור מוקדם על הארכת תקופת התרככות של פרי אבוקדו (1966/67, 1967/68)
מסמך מורשת
קראו עוד
הארכת תקופת ההתרככות של פירות אבוקאדו בעזרת קרני גאמא, בעונת תשכ"ח (1967/68)
מסמך מורשת
קראו עוד
פיתוח שיטות לאחסון ממושך של פירות אבוקדו בעזרת אווירה מתואמת
פרסום מדעי
קראו עוד
הארכת משך האחסון של פרי האבוקדו בתנאי תת-לחץ
פרסום מקצועי
קראו עוד
פרסום מקצועי
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
הארכת עונת הקטיף והשלכותיה על השינויים הפיזיולוגיים הקורים בפירות אבוקדו בדרגות בגרות והבשלה מתקדמות
40
See English summary at the end of the article
פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם