שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
הטיפול בפרי הצבר לאחר הקטיף: דו"ח לשנת 1988
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
מחבר :
אקרמן, מרים
;
.
זאוברמן, גיורא
;
.
פוקס, יורם
;
.
מחברים נוספים:
כרך :
44
שנה:
1988
מקור הפרסום :
עלון הנוטע
מאגר מידע:
יחידה:
המכון לטכנולוגיה של מזון. המחלקה לאחסון פירות וירקות
מעמוד:
333
עד עמוד:
334
(
סהכ עמודים:
2
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
תקציר:
הערות:
הערות לעורכים:
אחסון מזון
דינוג
טיפול לאחר הקטיף
טמפרטורה
עופר (צבר)
צבר
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
51285
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 16:55
תאריך יצירה:
26/10/2020 08:07
אולי יעניין אותך גם
דינוג פירות אבוקדו
מסמך מורשת
קראו עוד
השפעת אזור הגידול, הכנה, מועד הקטיף, דינוג הפרי וטמפרטורת האחסנה על איכות מורקוט לאחר קטיפתו
מסמך מורשת
קראו עוד
הערכה טכנולוגית של פרי צבר מהזן "עופר"
מסמך מורשת
קראו עוד
צבר: התחלת מטעים מסחריים; היעד - פרי לייצוא
מסמך מורשת
קראו עוד
דינוג פירות אבוקדו
פרסום מקצועי
קראו עוד
Storage temperature, duration and wax coating on the keeping quality of 'Nova' mandarin
פרסום מדעי
קראו עוד
פרסום מקצועי
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
הטיפול בפרי הצבר לאחר הקטיף: דו"ח לשנת 1988
44
פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם