שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
רמת הכולסטרול ומרקם ח' השומן המקומי בבשר עגלים תחת משטרי הזנה שונים בהשוואה לבשר מיובא
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
מחבר :
ברוש, אריה
;
.
הולצר, צבי
;
.
נחתומי, עדנה
;
.
ניצן, צפרירה
;
.
מחברים נוספים:
כרך :
חוברת 73
שנה:
1991
מקור הפרסום :
ידיעות לבוקרים
מאגר מידע:
יחידה:
המכון לחקר בעלי חיים
מעמוד:
11
עד עמוד:
11
(
סהכ עמודים:
1
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
תקציר:
הערות:
הערות לעורכים:
cholesterol
בקר
בשר
הזנת בעלי חיים
חומצות שומן
עגלים
פרות (בעלי חיים)
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
51605
עודכן לאחרונה:
27/07/2022 13:57
תאריך יצירה:
10/11/2020 09:16
אולי יעניין אותך גם
השפעת ממשק ההזנה ותהליך ההמלחה בעת ההכשרה על איכות בשר בקר מייצור מקומי
דוח מחקר
קראו עוד
השוואת יעילות הייצור ואיכות הטבחה של עגלים פריזיים המואבסים בליל לעומת כאלה המואבסים תערובת פיטום וקש
פרסום מקצועי
קראו עוד
האם יש קשר בין איכות הבשר למחירו בשיווק? השוואת תפוקות ואיכות בשר של עגלות ועגלים
פרסום מקצועי
קראו עוד
השפעת הוספת הורמון גדילה אקסוגני על השקעת החלבון, ותכולת חומצות השומן הבלתי רוויות בבשר עגלים פריזיים-ישראליים
פרסום מקצועי
קראו עוד
איזון זרימת עגלים לשיווק במשך השנה תוך העלאת משקלם לקראת השחיטה, ללא עלייה בתכולת השומן בטבחה
מסמך מורשת
קראו עוד
השפעת זמן הגשת המנה לעגלים יונקים בחורף על משק האנרגיה שלהם, על הגדילה בהמשך פיטומם ועל כשרותם בשחיטה [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
פרסום מקצועי
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
רמת הכולסטרול ומרקם ח' השומן המקומי בבשר עגלים תחת משטרי הזנה שונים בהשוואה לבשר מיובא
חוברת 73
פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם