שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
ייצור מוגדל של עצה ובשר ע"י מישוק מיטבי של שטחי יער אורן נטוע
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
מחבר :
ברוש, אריה
;
.
הולצר, צבי
;
.
לוי, דוד (נווה יער)
;
.
מחברים נוספים:
רויטל טל, עמרם אשל, אפרים בן יוסף, רמי זיידנברג ומרדכי ויץ
כרך :
חוברת מס' 76
שנה:
1992
מקור הפרסום :
ידיעות לבוקרים
מאגר מידע:
יחידה:
נווה יער (יחידה)
מעמוד:
34
עד עמוד:
36
(
סהכ עמודים:
3
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
תקציר:
הערות:
הערות לעורכים:
אורן
בשר
ייצור וצריכה של מזון
יער וחורש
עצים
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
51686
עודכן לאחרונה:
09/05/2023 14:56
תאריך יצירה:
15/11/2020 14:31
אולי יעניין אותך גם
ייצור מוגדל של עצה ובשר; על ידי ממשק מיטבי של שטחי יער אורן נטוע
מסמך מורשת
קראו עוד
השוואת יעילות הייצור ואיכות הטבחה של עגלים פריזיים המואבסים בליל לעומת כאלה המואבסים תערובת פיטום וקש
פרסום מקצועי
קראו עוד
האם יש קשר בין איכות הבשר למחירו בשיווק? השוואת תפוקות ואיכות בשר של עגלות ועגלים
פרסום מקצועי
קראו עוד
השפעת האבסת ויטמין E על יציבות צבע הבשר
פרסום מקצועי
קראו עוד
השפעת האבסת ויטמין E על יציבות צבע הבשר
פרסום מקצועי
קראו עוד
לעניין ייצור מוגדל של עצה ובשר על-ידי ממשק מיטבי של שטחי יער נטוע
מסמך מורשת
קראו עוד
פרסום מקצועי
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ייצור מוגדל של עצה ובשר ע"י מישוק מיטבי של שטחי יער אורן נטוע
רויטל טל, עמרם אשל, אפרים בן יוסף, רמי זיידנברג ומרדכי ויץ
חוברת מס' 76
פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם