שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
השוואת יעילות הייצור ואיכות הטבחה של עגלים פריזיים המואבסים בליל לעומת כאלה המואבסים תערובת פיטום וקש
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
מחבר :
אהרוני, יואב
;
.
ברוש, אריה
;
.
הולצר, צבי
;
.
מחברים נוספים:
מאורי רוזן
כרך :
חוברת מס' 87
שנה:
1995
מקור הפרסום :
ידיעות לבוקרים
מאגר מידע:
יחידה:
נווה יער (יחידה)
מעמוד:
35
עד עמוד:
38
(
סהכ עמודים:
4
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
תקציר:
הערות:
הערות לעורכים:
בקר לבשר
בשר
הזנת בעלי חיים
חוות (מינהל המחקר החקלאי)
נווה יער
עגלים
פריזי
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
51708
עודכן לאחרונה:
09/05/2023 14:56
תאריך יצירה:
16/11/2020 08:03
אולי יעניין אותך גם
השפעת ממשק ההזנה ותהליך ההמלחה בעת ההכשרה על איכות בשר בקר מייצור מקומי
דוח מחקר
קראו עוד
איכות בשר בקר המשווק בארץ ממקורות שונים
דוח מחקר
קראו עוד
רמת הכולסטרול ומרקם ח' השומן המקומי בבשר עגלים תחת משטרי הזנה שונים בהשוואה לבשר מיובא
פרסום מקצועי
קראו עוד
האם יש קשר בין איכות הבשר למחירו בשיווק? השוואת תפוקות ואיכות בשר של עגלות ועגלים
פרסום מקצועי
קראו עוד
השפעת הוספת הורמון גדילה אקסוגני על השקעת החלבון, ותכולת חומצות השומן הבלתי רוויות בבשר עגלים פריזיים-ישראליים
פרסום מקצועי
קראו עוד
השפעת היחס בין המזון המרוכז למזון הגס במנת פיטומם של עגלים פריזיים-ישראליים על קצב הגדילה, יעילות ניצול-המזון והרכב הגופה - ניסויי תשכ"ג (1962/63) ותשכ"ד (1963/64)
מסמך מורשת
קראו עוד
פרסום מקצועי
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
השוואת יעילות הייצור ואיכות הטבחה של עגלים פריזיים המואבסים בליל לעומת כאלה המואבסים תערובת פיטום וקש
מאורי רוזן
חוברת מס' 87
פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם