שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
השפעת האבסת ויטמין E על יציבות צבע הבשר
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
מחבר :
אהרוני, יואב
;
.
אורלוב, אלה
;
.
אנגל, שמואל
;
.
ברוש, אריה
;
.
הולצר, צבי
;
.
קנר, יוסף
;
.
מחברים נוספים:
כרך :
חוברת מס' 96
שנה:
1998
מקור הפרסום :
ידיעות לבוקרים
מאגר מידע:
יחידה:
מעמוד:
17
עד עמוד:
18
(
סהכ עמודים:
2
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
תקציר:
הערות:
הערות לעורכים:
Vitamin E
בקר לבשר
בשר
הזנת בעלי חיים
ויטמינים
חוות (מינהל המחקר החקלאי)
נווה יער
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
51721
עודכן לאחרונה:
31/07/2022 08:15
תאריך יצירה:
16/11/2020 11:04
אולי יעניין אותך גם
שיפור איכות בשר בקר מגידול מקומי בהיבט הבריאותי
דוח מחקר
קראו עוד
שיפור יציבות הצבע בבשר בקר מגידול מקומי
דוח מחקר
קראו עוד
תגובת חוקרי המחלקה לבקר לבשר למאמרו של ישראל אהרוני, במדור "פותח שולחן" במוסף 7 ימים של ידיעות אחרונות מ-30.12.94
פרסום מקצועי
קראו עוד
השוואת יעילות הייצור ואיכות הטבחה של עגלים פריזיים המואבסים בליל לעומת כאלה המואבסים תערובת פיטום וקש
פרסום מקצועי
קראו עוד
האם יש קשר בין איכות הבשר למחירו בשיווק? השוואת תפוקות ואיכות בשר של עגלות ועגלים
פרסום מקצועי
קראו עוד
השפעת האבסת ויטמין E על יציבות צבע הבשר
פרסום מקצועי
קראו עוד
פרסום מקצועי
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
השפעת האבסת ויטמין E על יציבות צבע הבשר
חוברת מס' 96
פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם