נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
השפעת אחסנת הפירות על איכות האטריות בשלושה זני פרי הספגטי
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1989
סהכ עמודים:
2
מקור הפרסום :
השדה
מחבר :
אדלשטיין, מנחם
;
.
בורגר, יוסף
;
.
נרסון, חיים
;
.
פריס, הרי
;
.
קרחי, צבי
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
נווה יער (יחידה)
סוג מסמך:
פרסום מקצועי
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
קישור לקובץ;
הערות:
כרך סט, עמ' 811-810 + תמונה צבעונית
הערות לעורכים:
אורנג'טי
אחסון מזון
איכות המזון
גו-גטי
דלעת
וג'טבל ספגטי
חוות (מינהל המחקר החקלאי)
נווה יער
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
52170
עודכן לאחרונה:
09/05/2023 14:56
תאריך יצירה:
09/12/2020 10:14
אולי יעניין אותך גם
השפעת מועד הקטיפה ומשך הבישול על איכות האטריות בשלושה זני פרי הספגטי
מסמך מורשת
קראו עוד
סקר נזקי חרקים בפירות במטע גודגדן
מסמך מורשת
קראו עוד
ציקדת הזיגזג במטעי הנשירים בארץ
פרסום מקצועי
קראו עוד
בחלקות של זני תפוח מבכירים
מסמך מורשת
קראו עוד
השפעת אור מלאכותי על התפתחות הצבע האדום ועל ההבשלה בתפוח "ענה" לאחר קטיפתו
מסמך מורשת
קראו עוד
השפעת העומד על היבול ורכיביו בפרי ספגטי משתרע בהשוואה לשיחי
מסמך מורשת
קראו עוד
מסמך מורשת
השפעת אחסנת הפירות על איכות האטריות בשלושה זני פרי הספגטי
כרך סט, עמ' 811-810 + תמונה צבעונית
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם