נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
Report on the 4th International Congress of Mediterranean Citriculture
Back to search
Previous item
Next item
Author :
סמיש, זדנקה
;
.
Co-Authors:
Volume :
14
Year:
1956
Source of publication :
עיתון אגודת האינג’ינרים והארכיטקטים בישראל
Database:
Unit:
From page:
49
To page:
52
(
Total pages:
4
)
Link :
Publication Type:
פרסום מקצועי
;
.
Related Files :
Abstract:
Notes:
Editors' remarks:
Citrus
food industry and trade
food technology
עוד תגיות
תוכן קשור
More details
ID:
52545
Last updated date:
12/07/2022 16:55
Creation date:
21/12/2020 16:13
You may also be interested in
Studies in preparing black (Greek) Olives
מסמך מורשת
Learn more
Cucumber pickling
מסמך מורשת
Learn more
Grape varieties for raisin production
מסמך מורשת
Learn more
Grape varieties for raisin production
מסמך מורשת
Learn more
Maturing and preservation of dates
מסמך מורשת
Learn more
What should be in a can of preserved food?
פרסום מקצועי
Learn more
Non-reviewed publication
Report on the 4th International Congress of Mediterranean Citriculture
14
Non-reviewed publication
You may also be interested in