שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
Report on the 4th International Congress of Mediterranean Citriculture
Back to search
Previous item
Next item
Author :
סמיש, זדנקה
;
.
Co-Authors:
Volume :
14
Year:
1956
Source of publication :
עיתון אגודת האינג’ינרים והארכיטקטים בישראל
Database:
Unit:
From page:
49
To page:
52
(
Total pages:
4
)
Link :
Publication Type:
פרסום מקצועי
;
.
Related Files :
Abstract:
Notes:
Editors' remarks:
Citrus
food industry and trade
food technology
עוד תגיות
תוכן קשור
More details
ID:
52545
Last updated date:
12/07/2022 16:55
Creation date:
21/12/2020 16:13
You may also be interested in
Studies on candying of citrus peels and kumquat fruits
פרסום מדעי
Learn more
Comparison of methods of candying citrus peels
מסמך מורשת
Learn more
The effect of storage and airing upon diphenyl residues in diphenyl-wrapped oranges
פרסום מדעי
Learn more
Commercial use of long-term storage of lemon with intermittent warming
פרסום מדעי
Learn more
Current knowledge on storage of citrus fruit under intermittent warming
פרסום מדעי
Learn more
The influence of pre-degreening 2,4-D treatments on the keeping quality of citrus fruits [abstract]
פרסום מדעי
Learn more
Non-reviewed publication
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
Report on the 4th International Congress of Mediterranean Citriculture
14
Non-reviewed publication
You may also be interested in