נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
Studies on candying of citrus peels and kumquat fruits
Back to search
Previous item
Next item
Year:
1960
Source of publication :
Chimika Chronika
Authors :
סמיש, זדנקה
;
.
Volume :
25A
Co-Authors:
J. A. Aspridis
Facilitators :
From page:
205
To page:
207
(
Total pages:
3
)
Link :
Studies on candying of citrus peels and kumquat fruits
Abstract:
Note:
Access to full text is only for authorized persons
candying
Citrus
food preservation
food technology
Kumquat
Peels
עוד תגיות
תוכן קשור
More details
DOI :
Article number:
0
Affiliations:
Database:
Publication Type:
מאמר
;
.
Language:
אנגלית
Editors' remarks:
ID:
52626
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
27/12/2020 09:19
You may also be interested in
Maturing and preservation of dates
מסמך מורשת
Learn more
Home preservation of fruits and vegetables
מסמך מורשת
Learn more
Citrus products in Israel
מסמך מורשת
Learn more
Tomato products
מסמך מורשת
Learn more
Comparison of methods of candying citrus peels
מסמך מורשת
Learn more
Technology and preservation of agricultural products institute
מסמך מורשת
Learn more
Scientific Publication
Studies on candying of citrus peels and kumquat fruits
25A
J. A. Aspridis
Scientific Publication
You may also be interested in