שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
השוואת שיטות להכנת קליפות הדרים מסוכרות
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1960
סהכ עמודים:
5
מקור הפרסום :
כתבים (המכון הלאומי והאוניברסיטאי לחקלאות)
מחבר :
גולדנברג, עוזי
;
.
סמיש, זדנקה
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
סוג מסמך:
מאמר
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
כרך 10, עמ' 113-109
הערות לעורכים:
candying
Peels
הדרים
טכנולוגיה של מזון
שימור מזון
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
52633
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 17:01
תאריך יצירה:
27/12/2020 10:35
אולי יעניין אותך גם
הפסדים בהחמצת קליפות פרי-הדר בתנאי מעבדה
מסמך מורשת
קראו עוד
למה לייבש קליפות פרי הדר?
מסמך מורשת
קראו עוד
מוצרי ההדרים בישראל
מסמך מורשת
קראו עוד
קיום חיידקים ברקמת מלפפונים
מסמך מורשת
קראו עוד
Studies on candying of citrus peels and kumquat fruits
פרסום מדעי
קראו עוד
The improvement of color in black pickled olives
מסמך מורשת
קראו עוד
מסמך מורשת
השוואת שיטות להכנת קליפות הדרים מסוכרות
כרך 10, עמ' 113-109
מסמך מורשת
נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
אולי יעניין אותך גם