נגישות
menu      
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
Effect of storage on the Formol and Chloramine-T values of processed single-strength and comminuted orange juices
Year:
1966
Source of publication :
food technology (source)
Authors :
סמיש, זדנקה
;
.
קוסן, ב"ר
;
.
Volume :
20
Co-Authors:
Facilitators :
From page:
115
To page:
116
(
Total pages:
2
)
Abstract:

Note:
Access to full text is only for authorized persons
Chloramine-T
Citrus
food storage
food technology
Formol
juices
orange juice
oranges
Processed foods
SHAMOUTI (oranges)
Storage
עוד תגיות
תוכן קשור
More details
DOI :
Article number:
0
Affiliations:
Database:
Publication Type:
מאמר
;
.
Language:
אנגלית
Editors' remarks:
ID:
52686
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
28/12/2020 08:32
Scientific Publication
Effect of storage on the Formol and Chloramine-T values of processed single-strength and comminuted orange juices
20

Scientific Publication

You may also be interested in