נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
The effect of alkaline treatment on lactic acid fermentation of green olives [abstract]
Back to search
Previous item
Next item
Year:
1966
Source of publication :
Research Report (The Hebrew University of Jerusalem, Israel)
Authors :
יובן, בנימין
;
.
סמיש, זדנקה
;
.
Volume :
1965-1966
Co-Authors:
B. Jacoby
Facilitators :
From page:
696
To page:
696
(
Total pages:
1
)
Link :
The effect of alkaline treatment on lactic acid fermentation of green olives [abstract]
Abstract:
Note:
Related Files :
Link to fileF;
alkali treatment
Fermentation
food technology
lactic acid
Olea europaea (internal keyword)
olives
עוד תגיות
תוכן קשור
More details
DOI :
Article number:
0
Affiliations:
Database:
Publication Type:
דין וחשבון
;
.
תקציר
;
.
Language:
אנגלית
Editors' remarks:
ID:
52688
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
28/12/2020 08:57
You may also be interested in
Mechanism of Enhancement of Lactic Acid Fermentation of Green Olives by Alkali and Heat Treatments
פרסום מדעי
Learn more
Fermentation of green olives
מסמך מורשת
Learn more
Identification of oleuropein as a natural inhibitor of lactic acid fermentation of green olives
פרסום מדעי
Learn more
Evaluation of conditions for fermentation of olives on their quality
מסמך מורשת
Learn more
Progress of lactic acid fermentation of green olives as affected by peel
פרסום מדעי
Learn more
Department of Food Technology (Faculty of Agriculture)
פרסום מדעי
Learn more
Scientific Publication
The effect of alkaline treatment on lactic acid fermentation of green olives [abstract]
1965-1966
B. Jacoby
Scientific Publication
You may also be interested in