נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הערכת תכונותיהם של זני אפרסק לתעשיית שימורים ולמאכל כפרי טרי
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1967
סהכ עמודים:
13
מקור הפרסום :
כתבים (המכון הלאומי והאוניברסיטאי לחקלאות)
מחבר :
לודין, אשר
;
.
סמיש, זדנקה
;
.
סמיש, משה
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
מכון וולקני לחקר החקלאות (יחידה)
סוג מסמך:
מאמר
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
מחבר נוסף: א' גור; כרך 17, עמ' 253-241
הערות לעורכים:
אחסון תוצרת חקלאית ומזון
אפרסק
ביוכימיה
הרכב המזון
זנים (בוטניקה)
טעם
פירות
שימור מזון
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
52702
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 17:01
תאריך יצירה:
28/12/2020 10:21
אולי יעניין אותך גם
ייצור ניסיוני של שימורי תירס מתוק
מסמך מורשת
קראו עוד
ניצול משמש כפרי מיובש ובצורת קלף
מסמך מורשת
קראו עוד
ניסויי ייצור של שימורי תירס מתוק בארץ
מסמך מורשת
קראו עוד
פרי זית-השמן בישראל
מסמך מורשת
קראו עוד
Investigation into the peeling of tomatoes for canning
פרסום מדעי
קראו עוד
Department of Food Technology (Faculty of Agriculture)
פרסום מדעי
קראו עוד
מסמך מורשת
הערכת תכונותיהם של זני אפרסק לתעשיית שימורים ולמאכל כפרי טרי
מחבר נוסף: א' גור; כרך 17, עמ' 253-241
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם